Notice: Functie wpdb::prepare werd verkeerd aangeroepen. De query bevat niet het juiste aantal placeholders (2) voor het aantal query-argumenten (3). Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.8.3.) in /data/www/sorel-recorders.nl/www/wp-includes/functions.php on line 5831 Garantie en service | Sorel Blokfluitbouw

Garantie en service

Alle fluiten worden geleverd met stoffen hoes. Voor alle fluiten geldt een levenslange garantie op materiaal en handwerk. Service zoals revoicen, blok verlagen, herstemmen en dergelijke is bij de prijs van de fluit inbegrepen, zonder tijds- of frequentielimiet, op voorwaarde dat je het instrument goed behandelt. Indien er portokosten verbonden zijn aan deze revisies, zijn die voor rekening van de klant.
Ik doe geen service en/of onderhoud aan instrumenten van collega-bouwers of fabrieksinstrumenten (m.u.v. het plaatsen van duimringen à € 50 en zilveren duimsteunen à € 35).

Voor reparaties aan fluiten van andere bouwers/fabrieken verwijs ik naar

Inspelen en onderhoud

Gedetailleerde informatie over inspelen en onderhoud van de fluit wordt bij aflevering gegeven. Afspraken over revisies worden na overleg gemaakt. Voor meer informatie hierover en over de levertijd van een instrument: neem even contact met mij op.

Revisies

De mogelijkheden om fluiten door anderen te laten reviseren zijn divers. Je bent als klant natuurlijk vrij om ervoor te kiezen door mij gemaakte fluiten door anderen te laten reviseren, echter ik wil er wel op wijzen dat indien een klant ervoor kiest om door mij gebouwde fluiten door derden te laten repareren, mijn garantie voor deze instrumenten vervalt. Reparatie door mij blijft dan wel mogelijk, maar dan tegen betaling.

Uitleenmogelijkheden

In het geval je een fluit hebt besteld en eerder dan aflevering een instrument nodig hebt voor bijvoorbeeld een cursus, examen of concert, bied ik in principe de mogelijkheid om van mij een instrument te lenen, echter alleen als ik een fluit daarvoor beschikbaar heb en alleen van het type dat je besteld hebt. De leentijd geldt voor het desbetreffende project, in principe niet totdat je eigen instrument klaar is. Als je weet dat je een leenfluit nodig hebt, laat het me dan zo spoedig mogelijk weten; ik heb een beperkt aantal instrumenten voor dit doel beschikbaar. Dit is een service – geen garantie dat ik altijd een instrument kan uitlenen.

 

Stel je vraag

5 + 3 =