Notice: Functie wpdb::prepare werd verkeerd aangeroepen. De query bevat niet het juiste aantal placeholders (2) voor het aantal query-argumenten (3). Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.8.3.) in /data/www/sorel-recorders.nl/www/wp-includes/functions.php on line 5831 Nieuws | Sorel Blokfluitbouw

Nieuws uit mijn werkplaats

 

Nieuwe website voor mijn barokhobo’s: www.baroqueoboe.nl

 

27-07-2020

  • Sinds kort heb ik mijn instrumentarium uitgebreid en maak ik naast mijn blokfluiten ook barokhobo’s! Een langgekoesterde wens. Natuurlijk heb ik me eerst bekwaamd in het spelen immers mijn motto is: maak alleen wat je ook kunt spelen. Het model dat ik maak is naar een origineel uit een privécollectie, gebouwd door Cornelius Sattler. Hij werkte in Leipzig ten tijde van Bach, het is zeer waarschijnlijk dat vele cantates en andere werken van Bach op instrumenten van deze Sattler zijn uitgevoerd.
  • Kijk op mijn nieuwe website!! www.baroqueoboe.nl

24-06-2020

Vanwege het coronavirus zijn de festivals en beurzen waar ik met mijn instrumenten aanwezig zou zijn dit jaar, helaas afgelast. Echter elk nadeel heeft zijn voordeel, ik heb wat blokfluiten op voorraad dus ben je op zoek naar een instrument, direct leverbaar en inclusief garantie en onbeperkte service, dan is dit je kans!

  • De cursus bokfluitbouw zal vanwege corona dit jaar helaas slechts eenmalig gegeven worden, onder voorbehoud. Data: 26/10 – 31/10/2020. Stuur mij een email voor meer informatie

Dit is wat de cursisten zeggen:

“De cursus blokfluitbouw van Jacqueline Sorel was voor mij een heel bijzondere manier om mij verder in dit instument te verdiepen. Onder de deskundige en enthousiaste leiding van Jaqueline werd ik in alle stappen van de bouw ingewijd van houtdraaien tot voicing en stemmen. Een gegarandeerde manier om alle hoeken en gaten van dit instrument te leren kennen is dan ook er zelf één te bouwen. Samen met een medestudent een geweldige week die werd afgesloten met als resultaat een blokfluit van uitstekende kwaliteit. Aanrader!”  E. van Dijk.

“Onder zeer deskundige begeleiding een week bezig geweest met het maken van een alt fluit. Bijzonder om het hele proces van het blokfluit bouwen te mogen volgen en vooral zelf te mogen doen. In een prettige sfeer zijn we zes dagen aan het werk geweest en het resultaat is geweldig!!” J. Melis.