Nieuws uit mijn werkplaats

 

03-01-2019

  • Nieuwe data voor de cursus blokfluitbouw! Na een zeer succesvol jaar met maar liefst 5 cursussen zijn de data voor 2019 bekend. Wacht niet te lang met boeken, er is slechts beperkt plaats en in de regel wordt er snel gereserveerd.
  • 25/2 – 2/3,  13/5 – 18/5,  12/8 – 17/8,  28/10 – 2/11

 

25-09-2018

  • Ik ben bezig met een barok tenorblokfluit in A:440 Hz. Zeer waarschijnlijk wordt het een instrument zonder kleppen, op veler verzoek. Houd de website in de gaten of stuur me een email voor meer info!

 

27-02-2018

De eerste cursus blokfluitbouw was een succes! Hard gewerkt, veel geleerd en twee blije cursisten met een mooie nieuwe altbokfluit.

Dit is wat de cursisten zeggen:

“De cursus blokfluitbouw van Jacqueline Sorel was voor mij een heel bijzondere manier om mij verder in dit instument te verdiepen. Onder de deskundige en enthousiaste leiding van Jaqueline werd ik in alle stappen van de bouw ingewijd van houtdraaien tot voicing en stemmen. Een gegarandeerde manier om alle hoeken en gaten van dit instrument te leren kennen is dan ook er zelf één te bouwen. Samen met een medestudent een geweldige week die werd afgesloten met als resultaat een blokfluit van uitstekende kwaliteit. Aanrader!”  E. van Dijk.

“Onder zeer deskundige begeleiding een week bezig geweest met het maken van een alt fluit. Bijzonder om het hele proces van het blokfluit bouwen te mogen volgen en vooral zelf te mogen doen. In een prettige sfeer zijn we zes dagen aan het werk geweest en het resultaat is geweldig!!” J. Melis.