Nieuws uit mijn werkplaats

14-11-2017

De cursus blokfluitbouw van Februari 2018 is vol! Kun je niet wachten tot de cursus van Oktober, stuur me dan gerust een mailtje met jouw voorkeursdata en ik zal kijken of ik een extra cursus kan plannen.

 

26-09-2017

NIEUW: CURSUS BLOKFLUITBOUW!

Heb je altijd al je eigen blokfluit willen maken? En dan niet zomaar eindeloos alleen ploeteren maar gewoon met een deskundige, ervaren docent naast je die geen geheimen heeft, in de luxe van een selecte ‘groep’ van slechts twee deelnemers?

Vanaf volgend jaar zal ik een aantal malen per jaar een weekcursus blokfluitbouw geven in mijn eigen atelier. Je gaat stap voor stap door het hele proces van het maken van je eigen instrument, een basis-altblokfluit in A:443 of A:415 Hz. Succes gegarandeerd want ik laat je slechts met een speelbaar instrument de werkplaats verlaten.

Deze cursus is geschikt voor zowel de totale beginner als voor de vergevorderde amateurbouwer (en iedereen daartussen in), want aangezien er maar twee deelnemers zijn kan ik je alle individuele aandacht geven die nodig is.

Prijs, inclusief materiaal, gebruik van alle benodigde machines en gereedschappen, koffie/thee en een reader: € 1.150,-

DATA VOOR 2018: 12-17 FEBRUARI (VOL!) EN 8-13 OKTOBER

Ben je nu al geïnteresseerd en wil je meer weten, of heb je een voorkeur voor een bepaalde periode, stuur mij een mailtje!

 

06-07-2017

  • 1987-2017, 30 JAAR BLOKFLUITBOUWER! IK VIER DIT MET:

Deze nieuwe website

Twee nieuwe modellen: de sopranino en de basis-alt in A:415

Een mooie verzameling instrumenten die direct te koop zijn.