Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack ondersteunt geen Aangepaste CSS meer. Bekijk de documentatie van WordPress.org voor meer informatie over het toepassen van aangepaste stijlen op je site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /data/www/sorel-recorders.nl/www/wp-includes/functions.php on line 6078 Notice: Functie wpdb::prepare werd verkeerd aangeroepen. De query bevat niet het juiste aantal plaatshouders (2) voor het aantal query argumenten (3). Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.8.3.) in /data/www/sorel-recorders.nl/www/wp-includes/functions.php on line 6078 Basismodel | Sorel Blokfluitbouw

Barok basis-altblokfluit

 

Dit instrument is gebaseerd op de Denner alt. Het gaat om een altblokfluit van hoge kwaliteit voor alle spelers, professionals zowel als amateurs. Ik heb de Denner enigszins vereenvoudigd zodat de productiekosten lager liggen en een handgebouwd instrument toegankelijk is voor een grotere groep spelers. Ook deze fluit wordt geleverd met ongelimiteerde service!

Het 443-model is met opzet extra hoog gestemd, zodat je makkelijker kunt samenspelen met andere moderne instrumenten zoals piano, viool, dwarsfluit etc.

Er is nu ook een basis-alt in A:415 Hz!

Meestal heb ik enkele van zowel de 443- als de 415-blokfluiten op voorraad en zo niet, dan hoef je nooit lang te wachten, omdat ik deze twee modellen permanent in productie heb. Maar bestellen kan natuurlijk ook.

Deze fluit is leverbaar in: bubinga, Indisch palissander, castello (ofwel zapatero), pau amarelo (het best te vergelijken met buxus), citroenhout, pruimen, kersen en peren. Andere houtsoorten komen voor deze twee modellen niet in aanmerking.

 

 

Prijs:

In alle voor dit model beschikbare houtsoorten:

€ 1.375 incl. 21% BTW

€ 1.136 excl. BTW

Inclusief duimring, stoffen hoes en service