Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack ondersteunt geen Aangepaste CSS meer. Bekijk de documentatie van WordPress.org voor meer informatie over het toepassen van aangepaste stijlen op je site: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /data/www/sorel-recorders.nl/www/wp-includes/functions.php on line 6078 Notice: Functie wpdb::prepare werd verkeerd aangeroepen. De query bevat niet het juiste aantal plaatshouders (2) voor het aantal query argumenten (3). Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.8.3.) in /data/www/sorel-recorders.nl/www/wp-includes/functions.php on line 6078 Sopraan | Sorel Blokfluitbouw

Barok sopraanblokfluit in C naar E. Terton, A:415 en A:440 Hz

 

Engelbert Terton (1676-1752), geboren in Rijssen, was waarschijnlijk in de leer als instrumentenbouwer bij Jan Jurrianz van Heerde in Amsterdam. Zelf werkte hij in Amsterdam als blokfluit-, fluit- en hobobouwer. Terton behoorde tot de toonaangevende bouwers van houtblaasinstrumenten van Europa in die tijd.

De bijzondere sopraanblokfluit , met een mooie volle, ronde klank, behoort nu tot de collectie van het Rijksmuseum in Amsterdam. Het instrument is uitgevoerd in gebeitst buxushout met prachtige zilveren ornamenten aan de onderkanten van het voet- en kopstuk. Desgewenst kan ik de fluit leveren met zilverwerk.

Het instrument is uitermate geschikt voor het spelen van alle mogelijke muziek uit de 18e eeuw, vooral voor de soloconcerten van bijvoorbeeld Sammartini, Vivaldi, Baston, voor orkestbezetting, maar zeker ook voor kleinere kamermuziekbezettingen.

Deze blokfluit is ook leverbaar in A:392 Hz

 

 

Prijs:

coromandel, palissander, grenadille: € 1.860  incl. 21% BTW

buxus en overige houtsoorten: € 1.730 incl. 21% BTW

zilverwerk: € 1000 incl. 21% BTW,

Inclusief duimring, stoffen hoes en service