Notice: Functie wpdb::prepare werd verkeerd aangeroepen. De query bevat niet het juiste aantal placeholders (2) voor het aantal query-argumenten (3). Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.8.3.) in /data/www/sorel-recorders.nl/www/wp-includes/functions.php on line 5865 Leverings-voorwaarden | Sorel Blokfluitbouw

Leveringsvoorwaarden

 

Betaling

Na ontvangst van je volledig en juist ingevuld bestelformulier krijg je een rekening voor een aanbetaling van 10 procent (20% voor speciale bestellingen). Wacht met betalen van de aanbetaling tot je de rekening hebt ontvangen. Bij ontvangst van de aanbetaling is de bestelling bevestigd, geen aanbetaling is geen bestelling! In het geval je de bestelling wilt afzeggen, om wat voor reden dan ook, krijg je het reeds betaalde bedrag teruggestort, op voorwaarde dat je zelf een nieuwe klant aanbrengt, die nog niet op de wachtlijst staat. Geen nieuwe klant = geen terugbetaling van de aanbetaling. Zodra de fluit klaar is neem ik contact met je op en stuur ik je een rekening voor de rest van de betaling van het complete instrument. In overleg kan ik de fluit opsturen of je komt het instrument zelf ophalen, waarvoor je natuurlijk van harte welkom bent in mijn atelier. In de regel vindt aflevering plaats na volledige betaling. Het bedrag van de fluit is het bedrag van het tijdstip van bestellen. Betalingen zijn alleen mogelijk via bankverkeer. Cheques worden niet geaccepteerd. Indien er problemen zijn met het overmaken, neem dan contact met mij op.

Verzendkosten

Binnen Nederland verzend ik je fluit met PostNL per aangetekende post. Kosten daarvoor worden bijgeschreven op de totaalfactuur van de fluit. Mijn fluiten worden naar in het buitenland wonende klanten verstuurd met OCS Courier Service. De kosten hiervoor worden door de klant voldaan aan de koerier bij aflevering van de fluit. Neem voor een indicatie van de kosten desgewenst contact met mij op.

Stel je vraag

15 + 4 =