Notice: Functie wpdb::prepare werd verkeerd aangeroepen. De query bevat niet het juiste aantal plaatshouders (2) voor het aantal query argumenten (3). Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.8.3.) in /data/www/sorel-recorders.nl/www/wp-includes/functions.php on line 6031 Welkom | Sorel Blokfluitbouw

Ik ben professioneel blokfluitbouwer en blokfluitist. Sinds 1987 bouw ik mijn instrumenten naar historische voorbeelden uit musea en privé-collecties. Mijn blokfluiten hebben in de loop der jaren hun weg gevonden naar vele gewone en vooraanstaande spelers over de hele wereld. Niet zelden hebben spelers meerdere door mij gebouwde instrumenten.

Op de pagina Over mij vind je meer over mijn achtergrond.

Met het oude instrument als uitgangspunt, benader ik het bouwen van mijn instrumenten vanuit de praktijk van het spelen en vanuit de eisen die de uitvoeringspraktijk in de 21e eeuw stelt aan het uitvoeren van oude muziek. Daarbij streef ik ernaar om een instrument te maken dat binnen zijn eigen charmante grenzen zo flexibel mogelijk is.

Ik bied een uitgebreid scala aan modellen en een keuze uit vele houtsoorten.

Een belangrijk aspect van mijn werk is de service na aankoop. Deze is, bij normaal gebruik en normaal onderhoud door de speler, bij de aankoopprijs inbegrepen voor onbepaalde tijd.

Mijn atelier is gevestigd in het centrum van Den Haag, Nederland. Je bent na afspraak van harte welkom om mijn instrumenten geheel vrijblijvend uit te proberen.